lauantai 1. toukokuuta 2021

Kinkku-pekoniruukku #5



Kinkku-pekoniruukku

1.5.2021

Valmistaja / viimeinen käyttöpäivä / valmistuserä
Saarioinen / 16.5.21 / L1121

Paino, hinta, kilohinta
300 g, 2,98 €, 9,93 €/kg

Ulkonäkö
1 p
Mikään ruoka-annos ei voi olla tätä luotaantyöntävämmän näköinen. Tarjoiluehdotuskuvalla ei ole käytännössä mitään tekemistä tuotteen kanssa.

Maku
3 p
Ei uskoisi, että tämä on näinkin hyvän makuista. Kinkku ja pekoni maistuvat selvästi - MUTTA. Joku selvä sivumaku tässä on.

Rakenne
4 p
Suutuntuma on varsin hyvä. Kastikkeen, makaronin ja muiden ainesten suhde on ok. Eli tämä tuntuu ruoalta eikä vain mössöltä - kuten ensivaikutelma antaa olettaa. Kiintoaines on pohjalla, maalarit siis ainakin osaavat syödä tätä, hehän ovat tottuneet sekoittamaan kaikki pytyt pohjia myöden ennen käyttöä.

Pisteet yhteensä
8 p
Tähän kun heittää päälle jotain vihreää tai punaista, niin tämä ruukku on omassa hintaluokassaan kärkipäässä. Tuoteselosteesta käy kuitenkin ilmi, että ruukku sisältää sinihomejuustoa. Homeesta ei kuitenkaan ole mainittu kääreen etupuolella mitään. Heti tuli paha maku suuhun. Oman käsitykseni mukaan home on merkki pilaantumisesta, eikä home ole missään muodossa tai tilanteessa tarkoitettu ihmisravinnoksi. Ilmeisesti homepitoisuus on kohtalaisen pieni, koska pystyin syömään tämän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti