tiistai 4. toukokuuta 2021

Paneroitu kalaleike ja muusi #7

 



Paneroitu kalaleike ja muusi

3.5.2021

Valmistaja / viimeinen käyttöpäivä / valmistuserä
Kokkikartano / 5.5.21 / -

Paino, hinta, kilohinta
350 g, 4,49 €, 12,83 €/kg

Ulkonäkö
4 p
Selvästi ruoan näköistä. Annos näkyy pakauskääreen molemmin puolin. Eikä pakkauksessa siis ole mitään sinnepäin-tarjoilukuvaa. Herneistä tulee kivasti väriä.

Maku
4 p
Maistuu siltä miltä lupaa. Paneroitu kalaleike on siis hienompi nimitys jättikokoiselle kalapuikolle. Jos kalapuikot maistuvat, tästä pitää taatusti.

Rakenne
4 p
Kaikki okei. Kalaleike ei tietysti ole tuoretta kalaa, mutta sitä ei ole luvattukaan. Kalaleikkeessä on reilusti kalaa ja vain kohtuullisesti leivitettä. Halpiskalapuikoissa se on varsin usein toisin päin.

Pisteet yhteensä
12 p
Tämä on einesten kärkikaartia. Vielä jos ennen lämmittämistä viitsii vivuta aromivoin kalapalan päälle, saa kalaan hippusen lisää makua. Ylläolevassa kuvassa näkyy miten voi jäi annoksen reunaan ja suli  sinne.
Vaikka tämä ei olekaan mikään huippueines, päihittää tämä silti suurimman osan "läjä-annoksista".
Eritystä huomiota pitää kiinnittää siihen, että tämä eines ei sisällä mitään lisä- tai apuaineita, ei edes aukikirjoitettuna. Valmistusaineet ovat: peruna, kerma, vesi, suola, seitifile, auringonkukkaöljy, vehnäjauho, hiiva, herne, rypsiöljy, voi ja tilli. Tämä on koostumukseltaan siis aivan kuin kotiruokaa. Muiden valmistajien pitäisi pyrkiä samaan ja päästä eroon E-lisukkeista ja muunnetusta tärkkelyksestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti