keskiviikko 2. helmikuuta 2022

Täyteläinen lohikeitto #90

 


Täyteläinen lohikeitto

31.1.2022

Valmistaja / viimeinen käyttöpäivä / valmistuserä
Kokkikartano / 03.02 /  17:25

Paino, hinta, kilohinta
300 g, 2,45 €, 8,17 €/kg

Ulkonäkö
2 p
En tiedä miltä täyteläisen lohikeiton kuuluisi näyttää. Tämän näköistä se on. Ei houkuttele, mutta 2 p sen takia, että olen nänyt kamalampiakin eineksiä.

Maku
4 p
Lohi maistuu hyvin. Keittona siis varsin hyvänmakuista.

Rakenne
2 p
Tämä on todella puuromaista. Melkein voisin luonnehtia tätä soseeksi keiton sijaan. Olen selvästikin keittomaisten keittojen syöjä - en täyteläisten. Täyteläisyydellä tavoitellaan sitä, että eines vaikuttaisi ruokaisammalta kuin se oikeasti on. Lisäksi epämääräinen rakenne kätkee helpommin sisäänsä aineikset toisin kuin kirkas keitto. Tähän keittoon ei ole tarvittu lohipaloja, vaan on riittänyt pieni perkaussulju. En ole vielä katsonut tuoteselostetta, mutta onko sakeus tehty sakeuttamisaineella?

Pisteet yhteensä
8 p
Keittojen ystäville varmasti aivan käypäinen keitto. Itse en innostunut tästä.
Sakeus on tehty maissitärkkelyksellä - ei muunnetulla vaan ihan tavallisella. Eikä muitakaan lisäaineita ole käytetty lainkaan. Siitä plussat Kokkikartanolle.

Useampi henkilö, jolle olen kertonut syöväni pääasiassa eineksiä, on kauhistellut saamiani lisäaineita. Tämän keiton ravintosisältö kertoo sen olevan terveellistä - ja siis ilman lisäaineita. On siis mahdollista syödä terveellisesti vaikka syö eineksiä, ja tämän keiton tapauksessa hintalaatu-suhde on hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti