maanantai 14. helmikuuta 2022

Karamellikanaa ja basmatiriisiä #94

 

Karamellikanaa ja basmatiriisiä

5.2.2022

Valmistaja / viimeinen käyttöpäivä / valmistuserä
S-Herkkukeittiö / 06.02.2022 / -

Paino, hinta, kilohinta
350 g, 6,49 €, 18,54 €/kg

Ulkonäkö
3 p
Riisi näyttää riisiltä eli siltä miltä sen pitää. Kanaosastosta on vaikea sanoa mitään. Kovin tumman näköistä, mutta pitääkö sen olla sellaista?

Maku
3 p
Kana on ihan syötävää. Mausteista se on, mutta ei liian. Ei siis tulista, vaan muuten kovasti maustepitoinen.

Rakenne
2 p
Liian kuivaa - sekä riisi, että kana. Vai voiko sanoa, että riisi on liian kuivaa? Se on sitä mitä se on. Toki on ilmeisesti tarkoitettu, että kaukalon osastot sekoitetaan keskenään, mutta miksi näin. Väliseinä on turha ja soosit voisivat olla valmiiksi sekoitettuna. Ehkä tällä on haettu jotain ominaisuutta, mutta mitä?

Pisteet yhteensä
8 p
Pakkauksen päällä kerrotaan: "Käsintehty aidoista raaka-aineista." Uskallan tässä sanoa, että ei pidä paikkaansa. Raaka-aineista löytyy mm. seuraavia aitoja aineita: E326, E262, E450, soijaproteiinihyrdolysaatti, muunnettu maissitärkkelys, hiivauute (Tämä on apuaine, jota käytetään aromivahventeena. Se on halvempaa kuin oikea mauste.) ja E150a.

Varsin outoa, sillä yleensä lisäaineiden suuri määrä halventaa einestä. Tässä vaikutus on päinvastainen. Suuri lisäainemäärä ja kallis kilohinta.  Jos joku S-Herkkukeittiön kytköksissä oleva henkilö lukee tämän, hän voisi kommentoida. Tai yhtälailla heille voi laittaa viestin, että jotain pitäisi tehdä, jos ei muuta niin tuo "aidoista raaka-aineista" pitäisi ottaa pois kääreestä.

Ei säväyttänyt. Jos katsotaan kilohintaa, niin tämä oli huono, sillä tähän hintaan pitäisi kyllä saada enemmän ja parempaa - paljon parempaa. Ei jatkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti