sunnuntai 27. helmikuuta 2022

Pepperoni Twin #100

 

 



Pepperoni Twin

27.2.2022

Valmistaja / parasta ennen / valmistuserä
Apetit Ruoka Oy / 25.02.2022 / 07:26

Paino, hinta, kilohinta
2 x 270 g, 4,35 €, 8,06 €/kg

Ulkonäkö
3 p
Junttipitsan turvallinen ulkonäkö. Juustoa ja hassun pieniä pepperonin siivuja. Pakkauksessa oleva kuva on otettu oikeasta tuotteesta. Ylläolevassa kuvassa pepperonit ovat hieman vinksin vonksin. Se on minun vika. Ote lipsahti kun siirsin lätyskää lautaselle ja osa päällisistä vaihtoi paikkaa.

Maku
3 p
Juusto ja pepperoni maistuvat. Ei mikään muu. Aivan kuin maistuisi makeus, mutta se ei voi olla totta. Sokeria on vain 1,5%. Ehkä se on mausteena käytetty pyökkisavu? Aivan pyökkisavu! Ajetaanko sitä tankkiautoilla Keski-Euroopan pyökkimetsistä Apetitin Pudasjärven pakastepitsatehtaalle? Onko kaasu puristettu kasaan kuljetuksen ajaksi? Paljonko kaasua käytetään yhteen pitsaan? Miltä pitsa maistuisi ilman pyökkisavua?

Kun luin aineisosaluetteloa tarkemmin huomasin, että edellä esittämäni kysymykset pitäisi muotoilla uudestaan, mutta en viitsi. Pyökkisavu onkin saksalaisen pepperonin valmistusaine. Eli ajetaanko se kaasu Saksan pyökkimetsistä pepperonitehtaalle säiliöautoilla? Tehdäänkö pyökkisavu huonekalutehtaan pyökkisistä sahanpuruista vai mistä?

Rakenne
2 p
Pehmeän tahmean venyvää. Rapeusprosentti on tasan nolla. Helppo nieleskellä.

Pisteet yhteensä
8 p
Kyllä tällä nälkä lähteen. Ja mikä parasta, pakkauksessa on KAKSI pitsaa. 'Twin' tulee siitä. Luulin ostaessani, että se tarkoittaa tuplamäärää pepperoni, mutta se ei. Pepperonia on normaali määrä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti