sunnuntai 28. huhtikuuta 2024

Kanafileenugetit & paistettu riisi #246



Kanafileenugetit & paistettu riisi

Herkkuindeksi 32 %
28.4.2024

Valmistaja / viimeinen käyttöpäivä / valmistuserä
Anton & anton / 020524 / -

Paino, hinta, kilohinta
350 g, 5,99 €, 17,11 €/kg

Ulkonäkö
2 p
Nugetit ja riisi ovat rasiassa. Ei suurta iloista väriloistoa. Annos pilkottaa kääreen alta, eli hieman näkee jo kaupassa, mitä on luvassa.

Maku
4 p
Vahvan makuinen hapanimeläkastike on hyvää. Riisin seassa maistuu paljon erilaisia makuja, joita en vielä tarkalleen tiedä, koska en ole lukenut holkin takapuolta. Olivatpa ne mitä tahansa, tämä on oikein maistuvaa.

Rakenne
4 p
Hyvä rakenne. Nugetteja on vain kolme kappaletta, mutta ne ovat selvästi kookaampia kuin irrallisena myytävät kananugetit. Riisi on mukavan tuntuista eli epä-kuivaa.

Pisteet yhteensä
10 p
Ei ollut odotuksia, mutta annos yllätti silti positiivisesti.
Rasia on pahvia, joka on hyvä juttu,  säästyy muoviroskalta. Näiden pahvirasioiden kanssa valmistajien pitää vielä hieman tehdä tuotekehitystä, sillä rasiaa ei meinannut saada auki ilman väkivaltaa ja työkaluja.
Lisäaineita on vain yhtä lajia eli soijaproteiinihydrolysaattia. Vai onko se lisäaine? En tiedä, mutta monimutkainen nimi on aineelle keksitty. Muuten valmistusaineita on todella paljon, suurin osa niistä on mausteita. Minulle uusia tuttavuuksia olivat: pankojauho (=vehnäjauho, hiiva ja suola), tamarindi ja sardelli.
Miinusta on kilohinta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti