keskiviikko 1. helmikuuta 2023

Szechuan härkä nuudelilla #165


Szechuan härkä nuudelilla

31.1.2023

Valmistaja / viimeinen käyttöpäivä / valmistuserä
Fresh Servant Oy / 02.02.2023 / -

Paino, hinta, kilohinta 

250 g, 3,98 €, 15,92 €/kg

Ulkonäkö
4 p
Tämähän näyttää lähes pirteältä. Annos näkyy kääreen läpi ja se kuva, joka on kääreessä näyttää melko tavalla samalta kuin itse annos on. Tämä on täysin poikkeuksellista. Osansa tekee tietysti kirkkaan vihreä rasia. Ulkonäöstä siis neljä pistettä.

Maku
3 p
Ihan ok. En keksi mitään erityistä mainittavaa. Nuudelit eli spagetit (onko sama asia?) eivät maistu miltään. Liha on ok, vaikka onkin melko mietoa.

Rakenne
3 p
Nuudelit ovat paksuudeltaan ja tuntumaltaan aivan samanlaisia kuin itse keitetyt spagetit. Mikä niistä siis tekee nuudeleita eikä spagettia? Voisin toki pyytää Googlea etsimään vastauksen, mutta en viitsi. On tässä paljon muutakin tärkeämpää mitä pitää selvitellä.

Liha on lastuja, jotka ovat ihan mukavia. Toki niitä on kovin vähän. Sokeriherneen palot ovat hauskan tuntuisia.

Pisteet yhteensä
10 p
Muuten tämä olisi ihan hyvä annos, mutta neljä ongelmaa on:
1. Tällä ei lähde nälkä. Jos olet kaltaiseni kuntourheileva setämiesoletettu, niin tämän annoksen varaan ei voi laskea mitään fyysistä suoritetta.
2. Valmistusaineiden ja varsinkin lisäaineiden lukumäärä. En viitsi luetella niitä kaikkia tässä, mutta sitä taas ihmettelen, että mihin ja minkä takia niitä kaikkia on tässä tarvittu. Jos esim. mandariinin kuori ja aromivahvenne olisi jätetty pois, olisiko sitä huomannut?
3. Hinta, joka on liian kallis.
4. Oliko tämä härkää vai vain tavallista naudanlihaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti