tiistai 7. helmikuuta 2023

Karjalanpaisti ja muusi #166



Karjalanpaisti ja muusi

1.2.2023

Valmistaja / viimeinen käyttöpäivä / valmistuserä
Saarioinen / 02.02 / A16 L0193 16:15

Paino, hinta, kilohinta
350 g, 5,99 €, 17,11 €/kg

Ulkonäkö
2 p
Huh huh. Ei houkuta, mutta ei auta kun on nälkä. Tarjoiluehdotuksen kuva on paljon paremman näköinen - siis paljon paremman.

Maku
2 p
Täysin mauton. Porkkanalaatikko (mitä se tekee karjalanpaistissa?) maistuu porkkanalle.

Rakenne
3 p
Muusi on suht.koht. ok. Ei liian kuohkeaa, joka on muusien perusvika nykyään. Lihassa oli mukana muutama sitkeämpi pala. Porkkalaatikko missä muodossa tahansa ei ole minun mieleen.

Pisteet yhteensä
7 p
Kilohinta!!! Tämä oli aivan älyttömän kallis annos eli hinta-laatusuhde oli onneton.

Kääreessä lukee 'perinteisellä repseptillä". Aika hauska. Eli sattuu niitä kirjoitusvirheitä muillekin kuin minulle. En paljon laita painoarvoa näille 'perinteisille resepteille'. Ne ovat yleensä vain sanahelinää ja mainosmaakareiden keksimiä heittoja, joilla ei ole mitään yhteyttä eineksen todelliseen olemukseen. Pahimpana esimerkkinä Isoäidin Pullapitko, joka tulee raakapakasteena Latviasta. Minun kumpikaan isoäitini ei koskaan käynyt raakana ulkomailla vaikka pullaa leipoivatkin.

Mutta kas: tässä ei ole käytetty ainottakaan lisäainetta eikä edes aukikirjoitettuna. 'Aromi' lukee tuoteselosteessa, mitä lienee, mutta se hyväksyttäneen.

Tämä olisi saanut enemmän pisteitä, jos lihaa olisi paistettu pari minuuttia pidempään ja porkkanahomman tilalla olisi ollut jotain muuta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti