keskiviikko 20. maaliskuuta 2024

Kanaa ja riisiä sweet & sour #238



Kanaa ja riisiä sweet & sour

Herkkuindeksi 43 %

8.3.2024

Valmistaja / viimeinen käyttöpäivä / valmistuserä
HK Sacn Finland Oy / 17.03 / -

Paino, hinta, kilohinta
280 g, 2,69 €, 9,61 €/kg

Ulkonäkö
2 p
Kaksi pistettä vain sen takia, että on olemassa kuvottamamman näköisiä eineksiä. Riisi näyttää valkoiselta molemmissa kuvissa, mutta muuta yhtäläisyyttä ei ole. Eikä annosta voi halutessaan asetella lautaselle kuvan mukaisesti, koska jokainen riisinjyvä olisi pestävä kastikkeesta puhtaaksi.

Maku
3 p
Makeus maistuu, muuten jää epäselväksi mitä tämä on. Myös se riisi joka ei ole hukkumassa soosiin omaa makeaa makua. Onko riisi käsitelty vai onko maku levinnyt muoviumpiossa?

Rakenne
2 p
Yllättävää on, että riisi ei ole kuivaa vaan kosteaa, joka on hyvä juttu. Muuten sekasotkua, joka on helppo lusikoida sen enempää miettimättä.

Pisteet yhteensä
7 p
Mättö.
Viittä lisäainetta ja muunnettuja aineksia. Yllättävän paljon, kun ottaa huomioon, että tässä ei ole mitään varsinaista rakennetta.

Miksi annoksen nimi on suomea ja englantia? Suomea taitamaton, mutta englantia osaava havaitsee pakkauksesta , että tämä on makeaa ja hapanta. Vaan mitä tarkoittaa känää jea risiae? Haloo!!!


1 kommentti:

  1. Kanakin hukkunut tuohon kastikkeeseen :D Nämä sinun arvostelut ovat mielenkiintoista luettavaa. Testaappa Kotimaista ohrapuuro

    VastaaPoista