sunnuntai 13. elokuuta 2023

Pinaattitäytteinen kalarulla & Skånen perunaa #204



Herukkuindeksi 6%

Pinaattitäytteinen kalarulla & Skånen perunaa

11.8.2023

Valmistaja / viimeinen käyttöpäivä / valmistuserä
HOK-Elanto Liiketoiminta Oy / 14.8.2023 / -

Paino, hinta, kilohinta
350 g, 6,99 €, 19,97 €/kg

Ulkonäkö
3 p
Reilun näköinen satsi ja pökäle, mutta väriä tämä kaipaisi. Ei kuitenkaan epämääräinen, vaan selvästi syötäväksi tarkoitettu.

Maku
3 p
Yleismaku on mauton. Pinaatti ei juurikaan maistu kalan sisällä, mutta kuorrute (vai onko se leivitettä) maistuu. Perunat ovat miedon makuisia. Tosin en ole koskaan aiemmin syönyt Skånen perunoita, joten en tiedä mille niiden pitäisi maistua.

Rakenne
4 p
Hyvä ja selkeä rakenne. Kala on selvästi kalaa, eikä mitään puristemössöä. Perunat ovat perunoita soosintapaisen seassa. Hyvä näin.

Pisteet yhteensä
10 p
Oikein käypäinen eines, jolla lähtee nälkä. Muutamia kysymyksiä annos kuitenkin herättää:

- Kuka tai mkä on valmistaja. Rasiaan on merkitty "valmistaja/av HOK-Elanto Liiketoiminta Oy" Mitä tarkoittaa tuo /av? Rasia, kansi ja kannen ulkoasu muistuttavat tätä ja tätä, ja näissä tapauksissa valmistaja on S-Herkkukeittiö

- Mitä ovat aidot raaka-aineet, joita tuotteen kerrotaan sisältävän. Tuoteselosteessa ei ole yhtään aito-ainetta, ainoastaan normaaleja aineita, muunnettuja aineita ja lisäaineita.

- Miten ihmeessä tämä on hinnoiteltu? Aivan järkyttävän kallis kilohinta sisältöön nähden. En missään tapauksessa olisi "normaaliolosuhteissa" ostanut tätä, mutta Eineskunkku-blogin pitäminen on harrastus ja harrastukset maksavat sen minkä maksavat.

1 kommentti:

  1. Minun mielestäni annos oli herkullinen, etenkin kun puristin kalan päälle sitruunan mehua ja vähän sattumiakin sekä tuoretta tilliä.
    Hinta, nyt jo jotain 7.70€, on kieltämättä aika suolainen, etenkin kun kala on kissanruokaa eli alaskanseitiä. Tuoresalaattia annoksen kylkeen lisäämällä annoksesta kuitenkin saa kaksikin kevyttä ateriaa.

    VastaaPoista