perjantai 11. elokuuta 2023

Kana-feta -salaatti #203



Herkkuindeksi -2%

Kana-Feta -salaatti

10.8.2023

Valmistaja / viimeinen käyttöpäivä / valmistuserä
Mäkitalon farmi/ 10.8.23 / -

Paino, hinta, kilohinta
250 g, 4,59 €, 18,36 €/kg

Ulkonäkö
3 p
Normisalaatin näköinen. Aavistus punaista sävyä tulee kaalista joka piristää näkymää.

Maku
3 p
Salaatti on salaattia ja feta on fetaa. Siinä ne tärkeimmät. Eli ei yllätyksiä, mutta aivan syötävää,

Rakenne
2 p
Salaatinkastike tuntuu jo pussista ulos puristettaessa erittäin muoviselta. Se on erittäin paksua ja epäluonnollisen oloista. Plussaa on se, että pussissa on kunnon repäisykohta ja sen saa märilläkin sormilla auki.

Kannessa lukee 'Tuplasti kanaa! Tupla'. Tuplasti mihin verrattuna? Kana on aivan pientä murenta, eli todennäköisesti koneellisen raavinnan rippeitä.

Pisteet yhteensä
8 p
Kokeilin puuhaarukkaa. Piikit ovat tylsät ja niillä on vaikea saada kyytiin tavaraa. Haarukka on niin karhea, että mukana pitäisi olla huulirasva, että ainekset saa ilman ähellystä irti haarukasta (kun ne ensin on siihen saanut).

Tuoteseloste hukkui. Repäisin kannen talteen kun huomasin, että siellä on pohjassa jotain tekstiä. Luulin sen olevan tuoteselosteen, mutta siellä olikin vain valmistajan omakehua. Jos tuoteseloste oli rasian pohjassa, se meni lukematta roskiin ja joku ehti viedä roskapussin ulos ennen kuin huomasin asian. Tarkat faktat sisällöstä jäivät saamatta. Yhden fakfan kuitenkin sain talteen ja se on kilohinta, joka on aivan käsittämätön tällaiselle perus-salaatille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti