tiistai 21. maaliskuuta 2023

Thaimaalainen kanacurry #179



Thaimaalainen kanacurry

9.3.2023

Valmistaja / viimeinen käyttöpäivä / valmistuserä
HKScan Finland Oy / 14.03.23 / -

Paino, hinta, kilohinta
290 g, 3,09 €, 10,66 €/kg

Ulkonäkö
2 p
Mielenkiintoisen epäsymmetrinen pläjäys. Tarjoiluehdotusta rasian sisältö ei luonnollisesti muistuta paljonkaan. Värikkyyttä on kivasti, mutta silti...

Maku
3 p
Melko mieto curryn ja ylipäätään kaiken muunkin maku. Tuoteselosteen mukaan valmistuksessa on käytetty kuuttatoista eri maustetta. Määrät ovat ilmeisesti todella pienet, sillä tämä oli erittäin miedon makuinen.

Rakenne
3 p
Kuten olen satayksi kertaa todennut: riisi on riisiä. Annan neutraalit kolme pistettä, sillä tämä ei ollut mitenkään erikoinen. Riisin seassa on kastiketta ja kanaa. Aika tylsää vai mitä?

Pisteet yhteensä
8 p
Tämä on niitä eineksiä, josta ei parin päivän päästä muista mitään. Onneksi on tämä blogi niin voi tarkistaa mistä oli kyse. Yhteenvetona siis melko keskinkertainen ilmestys.

2 kommenttia:

  1. "Tämä on niitä eineksiä, josta ei parin päivän päästä muista mitään." Tätä tukee se, että arvostelu #26 oli sama tuote. Kohta voikin tehdä kolmannen arvostelun tästä. Ei ole muuten ensimmäinen kerta, kun törmäsin jo kertaalleen arvosteltuun. Se on hauska verrata onko ristiriitaiset arviot samasta tuotteesta. Kuten tässä valitettiin, ettei ulkonäkö vastaa tarjoiluehdostusta. Aiemmassa kehuttiin, kuinka jopa vastaa tarjoiluehdotusta. Omaan silmään kuitenkin ihan saman näköiset pläjäykset rasiassa. :D

    VastaaPoista
  2. Sekin vaikuttaa kuinka nälkä on ollut arvostelua kirjoittaessa 🤪. Alkuvuonna 2023 on S-marketteihin tullut kovasti uusia eineksiä. Saattaa myös olla, että ne ovat vanhoja tuttuja, mutta pakkausten ulkoasut ovat muuttuneet.
    Jos en muuta löydä, niin nappaan mukaan Kokkikartanon pekonipastan.

    VastaaPoista