torstai 10. kesäkuuta 2021

Red thai curry #38

 


Red thai curry

8.6.2021

Valmistaja / viimeinen käyttöpäivä / valmistuserä
HKScan / 14.6.2021 / -

Paino, hinta, kilohinta
320 g, 3,98 €, 12,44 €/kg

Ulkonäkö
2 p
Melkoiselta sotkulta näyttää. Samalta näyttää tarjoiluehdotuskuva, eli kuva on totuudenmukainen. Jokainen voi toki pohtia ja arvioida sitä on annos herkullisen näköinen vai ei.

Maku
2 p
Outo haju ja maku on mitä sattuu. Kirsikkatomaatti maistuu tomaatilta. Makaronit on makaroneja. On siinä curryä. Loppu on sitten kaikenmaailman mausteiden sekasotkua. "Red thai curry" -ilmaisu antaa olettaa, että luvassa on tulisesti maustettu annos. Paketin päällä on chili-paprikan kuva ja siinä pikku teksti HOT ja nuoli. Onko se tulinen vai ei? Pikkupaprikakuva ei sitä suoraan kerro, mutta mielestäni tämä ei ollut tulinen. Hyvä niin, sillä jos tämä olisi tosi tulista, olisi varmaan jäänyt syömättä.

Rakenne
1 p
Makaronit (no juujuu - nuudeleitahan ne on) ovat klimpissä. Kastikeliemi on aivan lirua. Pari broilerinpalaa seasta löytyi. Kerrassaan kuvottavan oloinen kokonaisuus.

Pisteet yhteensä
5 p
Otetaan tähän mielenkiintoisimman tärpit valmistusaineista: emulgointiaine, muunnettu maissitärkkelys, anjovisuute, emulgointiaine (toisen kerran) ja kaffirlime. En viitsi edes kysyä Googlelta mitä ihmettä tuo viimenen on. En siksi, että tämä eines saa arvosanan: EI JATKOON!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti