maanantai 19. helmikuuta 2024

Kebab & riisi #230



Kebab & riisi

Herkkuindeksi 43 %

13.2.2024

Valmistaja / viimeinen käyttöpäivä / valmistuserä
HK Scan Finland / 20.2.24 / -

Paino, hinta, kilohinta
430 g, 3,69 €, 8,58 €/kg

Ulkonäkö
2 p
Niinpä niin. Tässä sitä taas ollaan. Miten tätä voi tämän paremman näköiseksi saada? Ei mitenkään. Neutraalit kolme pistettä tyypilliselle kebab-annoksen näköiselle annokselle.

Maku
2 p
Eipä erikoinen. Tälle ne kebabit yleensä maistuu.

Rakenne
3 p
Taas neutraalit kolme pistettä. Riisi on riisiä ja kebab on kebabbia. Kastiketta on riittävästi. Annos on hieman normaalia suurempi.

Pisteet yhteensä
7 p
Mättö mikä mättö. Ehkä sekin tuli selväksi, että en ole riemumielin rynnimässä kohti kebab-annoksia. Jostain syystä minulle tulee kebabista aina ensimmäiseksi mieleen kuva, jossa iso kebab-torni halkaistaan kahtia ja sisältä paljastuu iso läjä kärpäsen toukkia. Löytynee jostain Youtubesta.

Miten teollista kebabbia valmistetaan? Tuskin sitä pinotaan ja pyöritellään missään tangossa, vaan se tulee suoraan sellaisenaan jostain puristimesta ulos. 

Kebabin suurin ongelma on se, että se maistuu pelkästään mausteille ja rakenne sallii sen olevan melkein mitä tahansa.

Laktoositon vaikka valmistuksessa käytetty kaliumlaktaattia KC3H5O3. MITÄÄÄH?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti