lauantai 9. joulukuuta 2023

Kasvislasagne #221



 

Kasvislasagne

Herkkuindeksi 65 %

Valmistaja / viimeinen käyttöpäivä / valmistuserä
Saarioinen / 27.11 / L3113

Paino, hinta, kilohinta
300 g, 3,15 €, 10,5 €/kg

Ulkonäkö
1 p
Lasagnet näyttävät tältä niin se vaan on. Pakkauksen tarjoiluehdotuskuva on upea leikkauskuva annoksesta. Samanlaista ei ole käytönnössä mahdollista tehdä. Liekö pakkauksen kuvan lasagne edes syötävää, vai onko se vahaa?

Maku
4 p
Maku on jees. Tätä syö ihan hyvillä mielin.

Rakenne
4 p
Rakenteessakaan ei ole mitään vikaa. Ehkä hieman löysähkö levyjen välinen aines, mutta siihen vaikuttaa kovasti se kuinka paljon annosta lämmittää.

Pisteet yhteensä
10 p
Olen törmännyt Saarioisten kohdalla joskus samaan ongelmaan kuin tässä: Kaukalo on ulkopuolelta aivan märkä. Vaikka rasia tekisi voltin kassissa, ei sen silti pitäisi tulla näin nihkeäksi ulkopuoleltaan. Alemmassa kuvassa erottuu jälkiä rasian reunuksessa. Epäilen, että täyttövaiheessa on hieman roiskunut yli laitojen.

Vähän valmistusaineita. Kahta lisäainetta, jotka nekin ovat sulatejuuston sulatesuoloja, eli siinä ja siinä voiko niitä laskea varsinaisiksi lisäaineiksi.

Vaan mitä tarkoittaa holkin päällä oleva teksti: "Itse tehtyä tuorepastaa". Kuka teki? Äiti Saarioinen. Hän käytti siihen vehnäjauhoa, munajauhetta ja rypsiöljyä. Onko tuo sellainen saavutus elintarviketehtaassa, jossa on kaikki alan mahdolliset pelit ja vehkeet, että se kannattaa erikseen ilmoittaa? Ei mielestäni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti