tiistai 6. syyskuuta 2022

Pepperoni-Salame pizza #139



 

Pepperoni-Salame Pizza

29.8.2022

Valmistaja / parasta ennen / valmistuserä
? / 05/2023 / 280622 11 01:342

Paino, hinta, kilohinta
415 g, 3,75 €, 9,04 €/kg

Ulkonäkö
4 p
Ryhdikkään näköinen - pitsana siis.

Maku
2 p
Chilipalat maistuvat luonnollisesti selvästi, salami huomattavasti vähemmän.

Rakenne
2 p
Pohja on suurinpiirtein ok, mutta päälliset lilluvat keskenään. Tomaattikastiketta on liikaa ja kaikki tuntuu uivan tomaatissa. Niljakkaan tuntuinen.

Pisteet yhteensä
8 p
Nälkään tätä oli pakko syödä, mutta viikon kuluttua tästä ei ole mitään muistikuvaa. HAHAA! Siinä onkin yksi näiden pitsojen myyntilogiikan kulmakivistä:

Prismassa on nopean arvioni mukaan noin 75 eri pakastepitsaa myynnissä. Kaikki on pakattu litteisiin riemunkirjaviin pahvilaatikoihin, joiden erottaminen toisistaan on vaikeaa. Kun pitsa on syöty ja laatikko mennyt roskiin, on täysin mahdotonta muistaa millainen laatikko oli. Vaikka pitsa olisi ollut kuinka paska tahansa, todennäköisyys, että ostaa saman uudestaan on yhtä suuri kuin edellisellä kauppareissulla. Toisaalta jos osuu kohdalle hyvä pakastepitsa ja haluaisi ostaa samanlaisen uudestaan, se ei onnistu. Pakkausten sekamelskasta on mahdoton muistaa ja erottaa pitsaa toisista. Ehkä tämä onkin tarkoituksella näin?

Laatikosta ei löydy merkintää pitsan valmistajasta.

Stabilointiaine, hapettumisenestoaine, savu, dekstroosi, kalsiumfosfaatit, kalsiumsitraatit, natriumvetykarbonaatti, rasvahappojen mono- ja diglyseridien mono- ja diasetyyliviinihappoesterit, sakeuttamisaine ja vielä varmuuden vuoksi toisen kerran dekstroosi. HUHHUH, kyllä on tohtori käyttänyt sellaista reseptiä, että oksat pois ja suolet suoriksi.

Valitan kuvien huonoa laatua. Oli niin nälkä, että kameraan unohtui päälle ulkoasetukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti