perjantai 10. syyskuuta 2021

Big One double pepperoni #71



Big One double pepperoni

3.9.2021

Valmistaja / viimeinen käyttöpäivä / valmistuserä
Orkla Foods  / 1.4.2022 / 1694191 L3B 22:06

Paino, hinta, kilohinta
590 g, 5,35 €, 9,07 €/kg

Ulkonäkö
3 p
Pepperonipitsalta näyttää ja varsin tuhdin näköiseltä. Selvästi ns. junttipitsa, johon ei ole lisätty mitään pupunruokaa.

Maku
4 p
Oletin, että tämä on tönkkösuolaista, mutta eipäs ollutkaan. Suolapittoisuus on 1,3%, joka on varsin normaali lukema eineksille ja pepperinipitsalle erittäin maltillinen arvo. Entä se pitsan maku? Se on oikein hyvä.

Rakenne
3 p
Tämä on pannupitsa, eli pohja on paksu. Pohja voisi olla paksumpikin, mutta menettelee. Pohjan alaosa on rapea, mutta vain aivan muutaman millimetrin paksuudelta. Hyvä näin, sillä en pidä ylettömästä rapeudesta. En ylipäätään ymmärrä, miksi kaiken pitäisi olla rapeaa. Esim. leivän kuuluu olla pehmeää. Näkkileipä ja hapankorput ovat rapeita - ei rieska. Rapeudesta on tullut samaa tarkoittava (=synonyymi) hyvälle/maukkaalle/herkulliselle. Sitä se ei ole.
Juustoa on sopivasti ja rakenne on siis oikein hyvä.

Pisteet yhteensä
10 p
Tällä lähtee nälkä. Pakkauksessa sanotaan, että pepperonia on tuplamäärä ja se on lisätty pitsaan kaksi käsin. Uskoo ken tahtoo. Kuten kuvasta näkyy, pepperoneja olisi mahtunut pitsan päälle helposti nelinkertainen määrä. Eli aika tyhjää lätinää nuo pakkauksen hehkutukset.
Pakkaus on sekava. Tekstiä ja ylisanoja on painettu joka kantille. Tästä on vaikea jopa hahmottaa, että kenen tekemä ja mikä.
Tarpeeksi kauan kun tavaa, kaikki tiedot löytyvät ja myös hassuin yksityiskohta on valmistusmaa: Norja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti