maanantai 19. heinäkuuta 2021

Maksalaatikko #56

 


Maksalaatikko

8.7.2021

Valmistaja / viimeinen käyttöpäivä / valmistuserä
Atria / 06.07. / -

Paino, hinta, kilohinta
400 g, 1,39 €, 3,48 €/kg

Ulkonäkö
1 p
Klöntti sanan täydessä merkityksessä. Huomaa, että kuvassa on annoksen pohjapuoli, jonne on kertynyt hyytynyttä ainesta. Tarjoiluehdotuksen kuva on pieni, eikä siitä voi päätellä mitään.

Maku
2 p
Mauton ja oudon raskas. Jos tätä söisi silmät kiinni tai ei tietäisi mistä on kyse, olisi todella hankala arvata millä minua kidutetaan.

Rakenne
1 p
Kovaa. Niin tanakkaa jankkoa, että pitää aivan tosissaan lohkoa pieniksi. En keksi tähän mitään sukkelaa vertausta tämän maksalaatikon suutuntumasta, sillä tämä vetää sanattomaksi.

Pisteet yhteensä
4 p
Nyt selvisi syy siihen, miksi jotkut pitää maksalaatikosta ja jotkut ei voi sietää sitä. He jotka ovat maistaneet ensimmäisellä kerralla Atrian maksalaatikkoa, eivät toista kertaa maksalaatikkoon koske. Tämä oli aivan kauheaa. Ei maistu maksalaatikolta, ei näytä maksalaatikolta eikä ole syömäkelpoista. Aivan järkkyä jankkoa!
He jotka ovat sattuneet ensimmäisellä kerralla maistamaan Saarioisen maksalaatikkoa, todennäköisesti pitivät siitä. Se on mehevää, herkullista ja suutuntuma on hyvä. Aivan eri planeetalta kuin tämä Atrian versio.
Kilohinta tässä taitaa olla toistaiseksi halvin einesten kilohinta mikä vastaan on tullut, mutta se ei paljon lämmitä.
Kahdella sanalla sanoen: Ihan hirveää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti