tiistai 27. huhtikuuta 2021

Pinaatti vuohenjuusto lasange #3



Pinaatti vuohenjuusto lasange
26.4.2021

Valmistaja / viimeinen käyttöpäivä / valmistuserä

S-Herkkukeittiö / 03.05.2021 / -

Paino, hinta, kilohinta
380 g,  6,49 €, 17,08 €/kg

Ulkonäkö
2 p
Jos tätä pitäisi yhdellä sanalla kuvata, se olisi: mielenkiintoinen. Juu - siinä on tomaattia ja siinä on se vuohenjuusto. Erikoista on suuri tyhjä tila kaukalossa. Tähän olisi mahtunut toinen samanlainen helposti. Eksotiikasta tuli 1 piste lisää, muuten olisin luonnehtinut tätä rumaksi.

Maku
2 p
Tomaatti maistuu liikaa. Jos tätä vertaa tavalliseen lasagneen, niin maku on täysin erilainen. Sain syötyä kokonaan, mutta tiedän, että eräät henkilöt eivät saa tästä palaakaan alas vaikka aseella uhattaisiin.

Rakenne
3 p
Yllättävän napakka rakenne. Juusto ei ole sulanut vaan on selvästi omassa elementissään.

Pisteet yhteensä
7 p
Tämän jos näkisi pimeällä pyörätiellä katuvalon loisteessa, ensimmäinen ajatus olisi: Älä aja päälle, kumi puhkeaa.
Pakkauksessa sanotaan: "Käsintehty aidoista raaka-aineista Tillagad för hand av äkta rävaror". Käsintekemistä en osaa arvioida, mutta muuten pystyn kertomaan että paskaa puhuvat. Aitoja aineita ovat mm. E270, E509, E202, palmuöljy, muunnettu maissitärkkelys, maltodekstriini, E412, E415, E410 ja sienimehutiiviste. Kaikkiaan ainesosaluettelossa on 70 eri ainesta vähän lasku- ja tulkintatavasta riippuen. Ei ihme että sekasotku vaatii ympärilleen suojakaasun pysyäkseen aloillaan rasiassa. Voin toki keskustella valmistajan kanssa siitä miten "aito raaka-aine" näin kuluttajan vinkkelistä katsottuna tulkitaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti