maanantai 8. elokuuta 2022

Dennis Pepperoni pizza #134



Dennis Pepperoni pizza

30.7.2022

Valmistaja / viimeinen käyttöpäivä / valmistuserä
Dennis Food Factory / 05.08.2022 / -

Paino, hinta, kilohinta
370 g, 4,15 €, 11,22 €/kg

Ulkonäkö
3 p
Päällisinpuolin näyttää pitsalta ja pyöreältä sellaiselta. Tähän asti kaikki näyttää lupaavalta.

Maku
2 p
Täysin mauton. Ei maistu pepperoni, ei juusto eikä paljon tomaattikastikekaan. Piti oikein maiskutella, mutta totta se on, ei maistu miltään.

Rakenne
1 p
Pohja on 1,5 mm paksu, vai pitääkö sanoa ohut. Täytteet sen päällä ovat noin 1 mm ja juusto päälimmäisenä noin 1,5 mm. Tämä on siis todella ohuen ohut.
 

Pohja ja sen mukana kaikki muu on todella kimmoisan tuntuinen. Päällisillä ei ole mitään erillistä suutuntumaa vaan koko kiekko tuntuu suussa täysin samalta, eli pyyhekumimaiselta levyltä.

Pisteet yhteensä
6 p
Tämä on surkein pitsa, jonka olen tähän mennessä syönyt. Perinteinen Saarioisten kuraläppä voittaa tämän selvästi ja esim. Tohtori Oetker painii täysin eri sarjassa.

Pakkauksessa mainitaan näin: "...arinauunissa valmiiksi paistettu. ...käsin tehty. ...alkuperäisellä reseptillä. Salaisuuteni on legendaarinen pitsapohja ja maukkaimmat täytteet."

Paskapuhetta. Arinauuni ei vaikuta pitsaan. Sen voi paistaa myös tavallisessa uunissa.
Käsin tehty eines - uskoo ken tahtoo.
Resepti voi olla aluperäinen, varastettu ja uusi, mutta se ei kerro mitään itse tuotteesta.
Legendaarinen pitsapohja. Tästä ei tule legendaarista kirveelläkään.
Maukkaimmat tuotteet. Jos nämä ovat maukkaimmat mitä Dennikseltä löytyy, niin mitähän ne nahistuneet sitten näyttävät ja maistuvat?

Pitsa oli valmiiksi paistettu, eli lämmitys riitti. Ehkä tässä on vika? Tarrassa pakkauksen päällä kerrotaan, että Leila on paistanut tämän pitsan. Kuka Leila? Eikö millään muilla einesten valmistajilla ole etunimiä kuin Dennis-pitsojen tekijöillä? Mikä on Leilan sukunimi? Onko Leila vakituinen vai kesätyöntekijä? Aivan naurettavaa liimata pitsan päälle tekijän etunimi. ei se pitsa siitä muutu kotona leivotun kaltaiseksi. Aston Martinin moottoreihin koneen kasannut asentaja laittaa nimmarinsa. Sen ymmärtää, sillä se on upea taideteos joka maksaa satoja tuhansia. Jos olisin pitsatehtaalla tekemässä näitä lätysköjä en missään tapauksessa haluaisi omaa nimeäni pitsan kuvatuksen päälle.

Lisäaineissa löytyy: paakkuntumisenestoaine, hapettumisenestoaine, dekstroosi, stabilointiaine, hapettumisenestoaine (toisen kerran), väriaine ja säilöntäaine.

Järkyttävän huono pitsa ja kun katsoo kilohintaa, niin aivan älyttömän järkyttävän huono pitsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti