lauantai 13. marraskuuta 2021

Savukirjolohisushi salaatti #79



 Savukirjolohisushi salaatti

12.11.2021

Valmistaja / viimeinen käyttöpäivä / valmistuserä
Fresh Servant / 13.11.2021 / -

Paino, hinta, kilohinta
260 g, 3,98 €, 15,31 €/kg

Ulkonäkö
5 p
Värikkään ja houkuttelevan näköinen. Fresh Servantin salaattiannokset on pakattu läpinäkyvään rasiaan, eli salaatista saa melko hyvän käsityksen jo ennen pakkauksen avaamista.

Maku
4 p
Savulohi on hyvää ja muutkin ainekset maistuvat raikkailta.

Rakenne
3 p
On muuten ensimmäinen minkään tyyppinen sushi-annos minkä söin. ( En ole ravintolassa syönyt sushia ja Kouvolan Prisman sushibaari on aina kiinni silloin kun ole ollut sillä tuulella, että nyt tempaisen ja ostan sushiannoksen.) Riisi vaikuttaa puurolta.  Hämmentävää. Eli pitääkö riisin olla tällaista? No eipä ollut häävi kokemus. Salaatti on salaattia ja pavut papuja. Kastike on melkoisen tahmaista ja epäluonnollisen oloista. Eli tulin siihen tulokseen, että tämä olisi savulohisalaatti ilman riisiä.

Pisteet yhteensä
12 p
Tämä on lajinsa parhaimmistoa. Kyllä tätä syö. Muovinen kertakäyttöhaarukka on vaihtunut puiseen. Muuten pakkausroinan määrä on pysynyt ennallaan. Veikkaanpa, että suurin osa syö salaatin kotonaan tai työpaikallaan, jossa on käytettävissä oikea haarukka. Niitä rantabulevardin reunalla brunssilounaan napostelijoita on niin harvassa - varsinkin marraskuisessa Suomessa - että heitä varten ei mukaan tarvitsisi pakata lainkaan pikkuhaarukkaa ja sen muovikäärettä.

Suurin puute on se, että tällä ei lähde nälkä. Eli sopii vain kevyeen nälkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti